sobota, 15. marec 2014

Boš sadiv? sploh ni več samo sajenje dreves

Za mano sta dva dneva sajenja sadnih dreves. Sadili smo člani društva Slovensko rodovno gibanje z nekaj prostovoljci, večino "dela" pa so opravili najmlajši.

O taki energiji, ki je bila prisotna na akciji Boš sadiv?, se je sanjalo. Zdaj pa se že dogaja, o njej se govori, piše, riše, poje, napoveduje na radiu, pripoveduje v časopisih, razglablja na sestankih,...


Pravili so, da se bodo marca močneje začele dogajati spremembe. Take in drugačne.
In povem vam, tako in toliko dobre energije, kot smo je oddajali  in prejemali v teh dveh dneh - med vsemi dobrimi ljudmi - škrati in vilinkami, pa otroci, sončki in sončicami, ki še niso pozabili narave in njenega veličastja, ki živijo ven iz mest, pod alpami, v majhnih vaseh s srčnimi ljudmi - že dolgo dolgo ni bilo čutiti. To je tam gori, na Gorenjskem, v vaseh Žirovnica, Blejska dobrava in Gorje. Tam še živijo otroci, ki že znajo posaditi drevo. Ki vedo, kako se pravilno seje semena. Da se jih na mlado sončno jutro položi pod jezik za 9 minut in misli na lepe stvari. Da se v tem času semena ogrejejo in sprejmejo dovolj informacij o njih, da bodo zrasla v dobro, zdravo rastlino, ki bo rodila plodove z močjo zdravljenja. Vedo, da je treba drevo saditi pozitivnih misli, ker mala sadika čuti. Čuti, kot jaz in ti, ve kdo jo sadi in s kakšnim namenom. Otroci, ki vedo tudi to, da gre drevescu, ko je posajeno, zapeti pesmico ali dve, se ga dotakniti in ga poljubiti.
In drevesa, prežeta z dobro energijo tistih, ki so jih posadili, bodo rodila najboljše sadeže. Zdrave, sočne, SLOVENSKE.

Hvaležna sem, da sem lahko del tega. To je tisto, kar človeka osrečuje!

Naj fotografije povedo, česar besede več ne znajo ♥














Ni komentarjev:

Objavite komentar